wpZimmer verwelkomt TENT in de Seefhoek

wpZimmer verwelkomt TENT in de Seefhoek

curated by Pankaj Tiwari

Van 1 tot 16 juni verwelkomen we Pankaj Tiwari en TENT in de buurt rond wpZimmer. Gedurende iets meer dan twee weken nodigt de kunstenaar-curator kunstenaars, academici, curatoren en mensen uit de buurt uit om deel uit te maken van de tijdelijke, mobiele ruimte: TENT. Het project promoot momenten van (kennis)uitwisseling en collectieve verbeelding door middel van gesprekken, samen nadenken en het delen van maaltijden.

TENT zet interactieve formats in zoals lezingen, residenties, diners en tijdelijk samenzijn in één instituut voor specifieke periodes om zich bezig te houden met haar politiek en praktijk. Het is een ruimte voor verbeelding, denken, luisteren en ook reageren op sociale onrechtvaardigheden.

PROGRAMMA

Van 1 tot 16 juni kun je elke avond van 19u00 tot 21u30 uur deelnemen aan een gezamenlijk diner in de tent. Op vrijdag 16 juni, nodigen wpZimmer en TENT je uit voor een diner en studio sharing – ook van 19u00 tot en met 21u30. Gratis registreren kan via de onderstaande knop!

Over Working Together

Met Working Together openen we een ruimte om van elkaar te leren hoe we artistiek-productionele vraagstukken aanpakken, waaronder iedere keuze binnen een artistiek proces alsook productionele en zakelijke keuzes vallen. Hierbij stemmen we ons af op het ritme van het kunstseizoen en de inbreng van residenten en trajectkunstenaars.

Voorbije Data

Augustus 2023

31/08
CC Belgica