Zones of Resplendence
Dudu Quintanilha

PROJECT

Zones of Resplendence

Zones of Resplendence is een onderzoek van Carolina Mendonça dat de figuur van de vrouwelijke krijger verkent om zich voor te stellen wat de voorbereiding op een oorlog met verschillende wapens zou kunnen zijn. Een sci-fi speculatie die zich bezighoudt met verschillende lichaamspraktijken als een manier om een denkbeeldig leger voor te bereiden. Het woord ‘schittering’ vibreert zijn dubbele betekenis van extreem licht en explosie.

Carolina Mendonça

BR
Carolina Mendonça is geïnteresseerd in de besmetting van kennis en in het kwetsbaar zijn voor verschillende logica's. Carolina heeft een Master in Choreografie en Performance van de Universiteit van Giessen in Duitsland en is afgestudeerd in Performing Arts aan ECA-USP. Carolina werkt als dramaturg samen met onder meer Marcelo Evelin, Marcela Santander, Dudu Quintanilha en Carolina Bianchi.

Lara Ferrari – tummma

Lara's praktijk richt zich op performance en schrijven als activatoren die toestanden van empathie, kwetsbaarheid en fragiliteit in het lichaam opwekken. Ze werkt vanuit het engagement om te denken vanuit affecties en gevoelige praktijken als een politiek die ongelijke waarnemingswijzen mogelijk maakt en andere manieren ontwikkelt om zich tot elkaar en tot de omgeving te verhouden.