PROJECT

Aliciacarmen

Van 30 maart tot 12 april 2015 werkt choreograaf Jaime Llopis in de studio aan de creatie van zijn nieuwe voorstelling Aliciacarmen.

Drie mensen houden drie hamers vast voor een appel.
Hoe kunnen we het beeld van de stukgeslagen appel opschorten?

Hoe kunnen we onze drang om dat beeld te sluiten of te voltooien tegenhouden?

Welke soort gebeurtenis kunnen we uitlokken behalve het identificeren van dingen?

Welke soort condities moeten we creëren zodat andere gevoelens zouden ontstaan?

Welke andere manieren om tot een situatie te behoren kunnen we ervaren behalve ze te identificeren/mezelf ermee te identificeren… behalve die van de identiteit?

Jaime Llopis Segarra

BE, SP
Jaime Llopis studeerde drama aan de ESAD (Escuela Superior de Arte Dramático de Valencia) en dans en choreografie aan de EDDC (European Dance Development Center) in Arnhem. In 2013 studeerde Llopis af aan a.pass (advanced performance and scenography studies) in Brussel. Momenteel studeert hij filosofie.

Sinds 2003 werkt Llopis vanuit Brussel als danser en performer met verschillende choreografen en ontwikkelt hij ook eigen choreografisch werk (bv. Make me yours tonight I'm awake (2009) en Aliciacarmen (2015)).

Credits

Concept and choreografie: Jaime LlopisPerformance: Sara Manente, Jaime Llopis, a.o.Productie: HirosIn samenwerking met: BUDA Kunstencentrum (Kortrijk), wpZimmer (Antwerp), Pianofabriek (Brussels), La Casa Encendida (Madrid), Workspace Brussel