A.ROOM.POURED.OVER.ME

PROJECT

A.ROOM.POURED.OVER.ME

Alice Giuliani creëert een performatief project dat de subtiele spanning onderzoekt tussen privémomenten, de momenten die ontstaan tijdens het dansen, zingen en dagdromen terwijl niemand toekijkt, en hun werking wanneer ze aan het publiek worden blootgesteld.

Deze plek was vroeger een hoop zweet en energie, maar er is zoveel veranderd. Vandaag wacht ik gewoon. Deze plek had precies moeten zijn waar je naar kijkt, maar zoveel dingen zijn veranderd. Feministische dromen en een tiener-chronische ziekte zijn de ondoorzichtige stemmingen van dit getuite privémoment. Ze stromen stiekem onder het ritme van vermoeide dansbewegingen. Ze duiken op tussen melodieuze & uit de toon vallende bekentenissen terwijl een gevoel van afscheiding, van ommuurd of opgesloten zijn, gecombineerd wordt met een bijna ondraaglijk gevoel van blootstelling. Een merkwaardige kijk op een eenzame fantasie gemaakt van ontwapening, ziekte en verlangen.

Alice Giuliani

Alice Giuliani (she/her) is een italiaanse crip-spoonie kunstenares gevestigd in Brussel.  Ze is geïntrigeerd door het lichaam als plaats van fantasie, identiteit en kwetsbaarheid. In de afgelopen jaren werkte ze als performer mee aan verschillende producties in Europa, vooral gericht op levendige en emotionele lichaamstalen; pop & opera zang; praktijken om crip & spoonie bewustzijn te cultiveren.