Last Month Tonight #7

Last Month Tonight #7

curated by

Als je eerder een Last Month Tonight hebt bijgewoond, dan weet je dat het niet draait om formele deelmomenten. Last Month Tonight focust zich op het uitwisselen van kennis rond artistieke vragen, omring door eten, drank en goed gezelschap.

De volgende editie vindt plaats op 26 januari. We nodigen Lucia Palladino, Matteo Deblasio en Rodrigo Batista uit om ons van 14u30 tot 16u30 een kijkje te geven in hun praktijk. Van 17u tot 21u wakkeren we de kolen in de pizzaoven aan en kijken we uit naar de tiramisu voor onze winterbijeenkomst. Breng iemand, of kom zoals je bent, we hebben je er graag bij!

Programma

*Kan je de artistieke uitwisselingen van Last Month Tonight niet bijwonen? Dan hebben we je er graag bij vanaf 17u!

Last Month Tonight artistieke uitwisselingen: 14u30 tot 16u30

Pizza, tiramisu en drankjes: 17u – 21u

Over Last Month Tonight

Last Month Tonight schept een kader om vragen en experimenten tussen peers te delen, gedachten uit te wisselen en zo elkaars onderzoek te versterken.Samen zitten we rond een tekst, een vraag of een artistieke praktijk die de kunstenaars tegenkwamen tijdens hun residentie bij wpZimmer. Last Month Tonight draait niet rond presentatievormen, eerder gaat het om een ontmoeting waar ruimte wordt gemaakt voor kennisdeling, verbinding en verbeelding.

Voorbije Data

Januari 2024

26/01
wpZimmer (Antwerp)