MOTHER
© Siege Dehing

PROJECT

MOTHER

MOTHER is een collectief multidisciplinair onderzoek naar wat deze figuur voor ons betekent. Het proces is verdeeld in drie stadia van onderzoek en ontwikkeling met verschillende groepen en artistieke concepten op zoek naar de onderliggende vorm.

Dit project wil kunstenaars met verschillende achtergronden en talenten als individu en als creatieve eenheid/collectiviteit betrekken om te komen tot een multi-layered ontwerp van MOTHER dat artistieke grenzen overstijgt, en dat flexibiliteit en vrijheid creëert voor kunstenaars om zichzelf te herinterpreteren en te herontwikkelen in zijn aanpasbaarheid voor voorstellingen en workshops.

Somalia Williamson

Rejine behaalde een Bachelors of Performing Arts aan The American Musical and Dramatic Academy (AMDA) voor ze naar Antwerpen, België, verhuisde. Sindsdien heeft ze gewerkt en samengewerkt met een veelheid aan organisaties als performer, zangeres, actrice, danseres en schrijfster. In 2021 creëerde ze haar eerste Work In Progress, MOTHER, in co-productie en met steun van kunstZ, Stad Antwerpen, Mestizo Arts Platform en Walpurgis.