wpZIMMER PROJECTS
LET’S GO BEYOND THE BLACK BOX!

FESTIVAL

LET’S GO BEYOND THE BLACK BOX!

Het is zover! Voor de derde keer neemt Beyond the Black Box verschillende hoeken van Antwerpen in beslag om een vierdaags programma te boetseren, dat werk viert dat buiten de lijntjes van klassieke genres kleurt.

Bekijk het volledige programma en haal je dagpas* om de 3de Antwerpse editie te ontdekken van het festival dat buiten de lijntjes kleurt.

*π˜‰π˜¦π˜Ίπ˜°π˜―π˜₯ 𝘡𝘩𝘦 π˜‰π˜­π˜’π˜€π˜¬ π˜‰π˜°π˜Ή werkt met het pay-what-you-can systeem. Bij de dagkaarten in de webshop vind je verschillende prijzen waaruit je kunt kiezen. Past een lager tarief bij jouw financiΓ«le situatie? Dan ben je vrij om die te kiezen. Kun je je iets meer veroorloven? Steun dan anderen die minder kunnen betalen.

Dit jaar vindt het festival plaats van 2 t/m 5 mei met werk van Rodrigo Batista, Rebecca Lenaerts, Line Mertens, Nazanin Fakoor, Kinga Jaczewska, Liesbet Hermans, Guus Diepenmaat & Anouk Friedli, Naghmeh Manavi, SalomΓ© Mooij, Line Boogaerts & Ine Claes, Niko Hendrickx, Enrica Comporesi, CAMPUSatelier en Wannes Deneer.Β 

β†’ Datum: 2,3,4&5 May 2024

β†’ Een initiatief van Brakke Grond

β†’ In samenwerking met Monty, Platform 0090, C-Takt & Vincent Company