EN / NL
 

 

OpenHuis #6 | sep 2014 

zondag 7 september 2014 13:00 > 18:00 (gratis)Twee keer per jaar kan je bij wpZimmer ontdekken wat er zoal broeit en groeit in een hedendaagse kunstenwerkplaats. Afhankelijk van desgevallende natuurrampen kan daar al eens wat vertraging op zitten. Maar met het explosieve project Big Fat Failed Beginnings bieden we alvast knetterend weerwoord aan de hagelstorm van even terug. Kom proeven van de huisgemaakte natuurrampen die Gosie Vervloessem, Naomi Kerkhove en Wendy Van Wynsberghe voor je bereiden. En laat je raken door T-dance van Vera Tussing, een inventieve dansvoorstelling die de verschillende manieren aftast waarop we als mensen met elkaar zijn verbonden. Een ideale opwarmer voor Het Theaterfestival later die avond!


DOMESTIC SCIENCE CLUB (BE) - Big Fat Failed Beginnings
doorlopend @ binnenplaats

Gosie Vervloessem, Naomi Kerkhove en Wendy Van Wynsberghe serveren een explosieve workshop-performance-installatie waarin natuurrampen worden nagebootst op huis-, tuin- en keukenschaal. Een pittige ervaring gekruid met verhalen en experimenten uit diverse tijden en uithoeken van de wereld. Het programma is doorlopend te bezichtigen op de binnenplaats. Tussen 14u en 15u30 vindt er een workshop kosmologie plaats. Om 17u wordt er een 'wrap' gepresenteerd, een blik op de geheimen achter de schermen van The Domestic Science Club!


VERA TUSSING (BE) - T-Dance
16:00 @ Studio

Een inventieve dansvoorstelling die de verschillende manieren aftast waarop we als mensen met elkaar zijn verbonden.


GEOGRAFIEK

Parcours met werk van Charlotte Bouckaert, Hans Demeulenaere, Emi Kodama, Gabriel Lester, Marc Nagtzaam, Navid Nuur, Ellen Schroven en Joke Van den Heuvel. Door het gewijzigde programma van de Open Huis in juni zal het parcours doorgaan op locatie: in de Slotstraat 17, 1000 Brussel op vrijdag 12 en zaterdag 13 september van 18 tot 22u. Alle info vind je hier.

 

OPEN HUIS &
DAG VAN DE DANS


Voorbije edities
WP ZiMMER
Gasstraat 90
2060 Antwerpen
T +32 (0)3 225 10 66
F +32 (0)3 225 21 35
info(AT)wpzimmer.be