EN / NL
 

 

OpenHuis #5 | jan 2014 

zaterdag 18 januari 2014 – 11:00 > 15:00 (gratis)Twee maal per jaar kan je bij wpZimmer ontdekken wat er zoal broeit en groeit in een hedendaagse kunstenwerkplaats. Maar zie deze Nieuwjaarseditie van OpenHuis gerust als een feestelijk overgangsritueel. Samen met Klein Verzet willen we graag met je klinken op het nieuwe jaar. In het hele gebouw kan je performances en installaties verkennen die je zintuigen op sleeptouw nemen. Verrassend werk van straffe makers, met een doorlopende brunch als kers op de taart!


This Place

Een telepathische in situ-performance van Sara Manente & Marcos Simoes met Marcos Navarro, Norberto Llopis Segarra en Jaime Llopis. Of hoe de kunst van het voorspellen de werkelijkheid beïnvloedt. De voorstelling duurt een half uur en speelt om 11:30, 12:30 en 13:30. Om 14:30 kan je de filmscreening bijwonen van een vorige editie van This Place.


Anywhere I lay my head

Expo met werk van Joke Van den Heuvel, Müge Yilmaz, Diane Rabreau, Honoré d’O, Gosie Vervloessem en James Beckett. Een kruispunt van ontdekkingsreizen langs binnen- en buitenwereld


Ceremony

Een nieuwe installatie en thee ritueel van Kosi Hidama. Of hoe verstilling en versobering de zintuigen scherpt.


A Partial Exposure of a Half Decent Elephant

Een pop-up expo door Tine Van Aerschot. Over de ontelbare manieren om naar iets te kijken.


+++ Walking brunch door wpZimmer & Klein Verzet +++

 

OPEN HUIS &
DAG VAN DE DANS


Voorbije edities
WP ZiMMER
Gasstraat 90
2060 Antwerpen
T +32 (0)3 225 10 66
F +32 (0)3 225 21 35
info(AT)wpzimmer.be