EN / NL
 

 

Wegbeschrijving 

wpZimmer
Gasstraat 90
2060 Antwerpen
+32 (0)3 225 10 66

wpZimmer ligt in hartje Antwerpen-Noord, een volkse multiculturele buurt en ook een kluwen van eenrichtingsstraten.

Met de auto
Antwerpen gaat voor betere en gezondere lucht en weert vanaf 1 februari 2017 de meest vervuilende voertuigen uit de binnenstad. Ben je van plan om met je voertuig naar Antwerpen te komen? Lees hier de voorwaarden na.

Te voet
vanaf Centraal Station (15’)
Neem uitgang ‘Zoo’ en steek het Koningin Astridplein over in de richting van de Van Schoonhovenstraat (rechts naast het Radisson Blu-hotel). Op het einde van deze straat kom je op het De Koninckplein. Eenmaal op het plein neem je de eerste straat rechts, achter Bib Permeke, dit is de Muizenstraat. Je loopt altijd rechtdoor, deze straat gaat over in de Sint-Elisabethstraat en daarna in de Korte Zavelstraat. Eenmaal in de Korte Zavelstraat neem je de eerste straat links, dit is de Gasstraat. Loop deze door tot je een verbreding tegenkomt, de blauwe poort tegenover De Post is de ingang van wpZimmer.

Met het openbaar vervoer
- tram 3 of tram 5

Deze verbinding neem je in premetrostation Diamant (onder het station) of Astrid (vooraan op het Koningin Astridplein) richting Merksem. Je stapt uit aan halte Elisabeth. Vervolgens volg je de routebeschrijving te voet vanaf Elisabethstraat.
- tram 12
Deze verbinding neem je op het Koningin Astridplein, richting Wim Saerensplein. Uitstappen aan halte Gasstraat (eerste halte in de Van Kerckhovestraat). Je slaat de hoek rechts om, dit is de Gasstraat. De blauwe poort tegenover De Post is de ingang van wpZimmer.Grotere kaart weergeven
WP ZiMMER
Gasstraat 90
2060 Antwerpen
T +32 (0)3 225 10 66
F +32 (0)3 225 21 35
info(AT)wpzimmer.be