EN / NL
 

 

Aanbod 2017-2018 

Hiernaast vind je alle voorstellingen die wpZimmer toert. wpZimmer is geen verkoopbureau en verkoopt niet blind. Niet elke voorstelling die onder onze vleugels gemaakt wordt, hoeft aan het brede publiek getoond te worden. Voorstellingen komen in de lijst hiernaast terecht na een evaluatie tijdens het creatieproces én in samenspraak met de kunstenaar.

Cecilia Lisa Eliceche studeerde dit jaar af aan de Master of Choroegraphy / Amsterdam Hogeschool voor de Kunst. Eind 2018 werkt ze aan de creatie van een nieuwe solo.

Naomi Kerkhove reist vanaf april 2018 opnieuw met Open Atelier, een interactieve performance met en voor kinderen. Haar beeldend werk en de kleinschalige performance Fourre Tout zijn nog regelmatig te zien op festivals en in galeries.

Dounia Mahammed toert de komende seizoenen met Salut Copain en w a t e r w a s w a s s e r. In de zomer van 2018 gaat ze in première met de monoloog Antigone in Molenbeek, een tekst van Stefan Hertmans in een regie van Inne Goris (productie Kaaitheater).

Katrien Oosterlinck startte eind 2016 bij wpZimmer en ging in september 2017 in première met Imagine Moving Rocks, een participatieve performance voor kleine groepjes deelnemers.

Hagar Tenenbaum werkt momenteel haar solo abstraction end and things like that uit tot een concertversie. Ook haar studentenwerk Swimming Room toert nog.

Karl Van Welden staat in 2018 op de Antwerpse Kleppers met zijn performatieve installatie SATURN . Zijn muzikale performance MARS II toert momenteel zowel in theaterzalen als in situ, en krijgt met de uitgave van de vinylplaat in de herfst van 2017 een extra luik. Ook zijn beeldend werk reist intensief.

Gosie Vervloessem reist momenteel met Recipes for Disaster: The Magazine & Tupperware Party en haar lecture-performance Greetings from Nagasaki.

 


Dounia Mahammed

Gosie Vervloessem

Hagar Tenenbaum

James McGinn

Karl Van Welden

Katrien Oosterlinck

Naomi Kerkhove

WP ZiMMER
Gasstraat 90
2060 Antwerpen
T +32 (0)3 225 10 66
F +32 (0)3 225 21 35
info(AT)wpzimmer.be