EN / NL
 

 

Open Atelier (2015) 

van Naomi Kerkhove


In Open Atelier wordt met objecten, krijt of naald en draad een hele wereld opgeroepen. Gefascineerd door de decors van een filmset, creŽert Naomi beelden en constructies vanuit het niets. Wat is echt en wat is vals? Kloppen de lijnen of leiden ze nergens heen? In korte workshops kun je helemaal opgaan in Naomiís universum, waar concentratie en verwondering de tijd even stil laten staan. Een ode aan de verbeelding en het spelplezier!

In haar installaties en voorstellingen creŽert beeldend kunstenaar Naomi Kerkhove een poŽtische miniatuurwereld waarin verwondering centraal staat. Met stripmateriaal, gestikt textiel en animatiefilms bouwt ze bevreemdende landschappen waarin figuren verdwaald ronddolen. Haar werk getuigt van een grote gevoeligheid voor de condition humaine, waarin existentiŽle eenzaamheid en ontroering om de schoonheid van de werkelijkheid hand in hand gaan.

Concept, set & uitvoering: Naomi Kerkhove Ė Development en programming: Wim Roose Ė Groepscoach: Ira kerkhove Ė Artistiek advies: Elke Decoker Ė Techniek: Peter De Goy Ė Productie: wpZimmer (Antwerpen)

 

Info
  • Max. 3 sessies van 1u per dag
  • Leeftijd: 8+
  • Taal: Nederlands

Beeldmateriaal

Speellijst

WP ZiMMER
Gasstraat 90
2060 Antwerpen
T +32 (0)3 225 10 66
F +32 (0)3 225 21 35
info(AT)wpzimmer.be