EN / NL
 

 

Leonardo Delogu 

Residentie
27/11 > 10/12/2017 Ė Studio

Leonardo Delogu (1981, ItaliŽ) is een performer en theatermaker met een grote fascinatie voor de relatie tussen lichaam, beweging en landschap. Zijn werk speelt zich af op verlaten terreinen, in natuurgebieden of op vergeten plekken aan de rand van de stad, met als centrale vraag: wat is de rol en plek van onze eigen aanwezigheid? Zijn voorstellingen zijn steevast ook 'ervaringen', die van de toeschouwer vertrouwen, toewijding en tijd vragen: het gaat bijvoorbeeld om een voorstelling op een strand die doorgaat tot diep in de nacht, of om een vier uur durende wandeling met een kleine groep.

In het kader van het Europese N.O.W.-project ondersteunt wpZimmer Leonardo voor een periode van drie jaar. In die tijd willen we onder meer samen onderzoeken hoe hij zijn werk dramaturgisch kan verdiepen. Zijn eerste onderzoeksresidentie vond plaats in december 2015.

 

Residenties
wpZimmer nodigt met vaste regelmaat artiesten uit voor een residentie van een of twee weken. Zij kunnen logeren in ons appartement en werken in de studio of het atelier.

WP ZiMMER
Gasstraat 90
2060 Antwerpen
T +32 (0)3 225 10 66
F +32 (0)3 225 21 35
info(AT)wpzimmer.be