EN / NL
 

 

Katrien Oosterlinck zoekt testpubliek 

Eind september gaat Katrien Oosterlinck in première met haar nieuwe project Imagine Moving Rocks. Omdat participatie een essentieel onderdeel is van de voorstelling, zoekt ze testpubliek. Op dinsdag 5, woensdag 6 en donderdag 7 september kun je met een kleine groep deelnemen aan try-outs in de Gentse schouwburg Minard, op een boogscheut van Vooruit.


Wat?
Een levensgroot gezelschapsspel voor een kleine groep mensen die elkaar van ver of nabij kennen. Zij ontmoeten elkaar in leeg theater, waar een gids en een geluidsband hen langs een parcours leiden van acties, waarnemingen en verschillende groepsopstellingen. De klassieke codes van communicatie worden overboord gegooid en maken plaats voor een speelse en non-verbale ontmoeting. Wat ontstaat is een choreografie van beelden, een esthetische ervaring die zorgt voor een abstracte, symbolische en poëtische lading. Een verstillend uur van samenhorigheid voor jong en oud.

Wie?
Stel zelf een groepje samen van 8 tot 12 mensen uit je omgeving: je familie, buren, collega’s, vrienden van vroeger of van een hobby of van de kinderen op school, de poetsman of de bakker van in de straat… Ze kennen elkaar of ze hebben al van elkaar gehoord via jou.

Wanneer?
Op 5, 6 of 7 september, op een uur dat jullie past tussen 10u en 20u.
De voorstelling duurt ongeveer een uur.

Waar?
Minard, Walpoortstraat 15, 9000 Gent

Hoe?
Meld je aan bij Charlotte Dhont: charlotte.dhont@vooruit.be


WP ZiMMER
Gasstraat 90
2060 Antwerpen
T +32 (0)3 225 10 66
F +32 (0)3 225 21 35
info(AT)wpzimmer.be