EN / NL
 

 

Aanbod 2016-2017 

Hiernaast vind je alle voorstellingen die wpZimmer toert. wpZimmer is geen verkoopbureau en verkoopt niet blind. Niet elke voorstelling die onder onze vleugels gemaakt wordt, hoeft aan het brede publiek getoond te worden. Voorstellingen komen in de lijst hiernaast terecht na een evaluatie tijdens het creatieproces én in samenspraak met de kunstenaar.

Cecilia Lisa Eliceche organiseert geregeld een korte residentie die uitmondt in een publieke presentatie, onder de noemer Dance Concerts en Dance Offerings.

Naomi Kerkhove reist in binnen- en buitenland met haar interactieve installaties Forest Fruit en Open Atelier. Daarnaast is haar beeldend werk regelmatig te zien op expo's. De kleine installatie-performance Fourre Tout reist naar festivals in België en het buitenland.

Dounia Mahammed toert momenteel met haar afstudeervoorstelling Salut Copain, geselecteerd voor Circuit X 2017. In september 2017 gaat haar nieuwe solo w a t e r w a s w a s s e r in première op het Love At First Sight-festival in Antwerpen.

Katrien Oosterlinck startte eind 2016 bij wpZimmer en creëert in de lente van 2017 Imagine Moving Rocks, een participatieve performance die in première gaat in september 2017, in het STUK (Leuven).

Hagar Tenenbaum werkt momenteel haar solo abstraction end and things like that uit tot een concertversie. Ook haar studentenwerk Swimming Room toert nog.

Karl Van Welden staat in 2018 op de Antwerpse Kleppers met zijn performatieve installatie SATURN. Zijn muzikale performance MARS II toert momenteel zowel in theaterzalen als in situ, en krijgt met de uitgave van de vinylplaat in de herfst van 2017 een extra luik. Ook zijn beeldend werk reist intensief.

Gosie Vervloessem reist momenteel met Recipes for Disaster: The Magazine & Tupperware Party en haar lecture-performance Greetings from Nagasaki.


Meer info over Cecilia Lisa Eliceche, Karl Van Welden, Gosie Vervloessem of Hagar Tenenbaum? >> carine@wpzimmer.be

Meer info over Katrien Oosterlinck, Naomi Kerkhove of Dounia Mahammed?
>> elke@wpzimmer.be

 


Cecilia Lisa Eliceche

Naomi Kerkhove

WP ZiMMER
Gasstraat 90
2060 Antwerpen
T +32 (0)3 225 10 66
F +32 (0)3 225 21 35
info(AT)wpzimmer.be